Intresseanmälan

Tack för ditt visade intresse för studien. På grund av det stora intresset för studien har vi fått många anmälningar på mycket kort tid. Studien är nu full och vi har därför stängt möjlighet till anmälan till studien för den här omgången.

Behandlingen arrangeras av Karolinska Institutet i Stockholm i samarbete med Linköpings universitet. Innan du anmäler dig bör du läsa informationstexten om studien

Om du beslutar dig för att du vill delta i studien anmäler du ditt intresse här på projektets hemsida. Därefter får du tillgång till ett antal frågeformulär som vi ber dig fylla i. Detta för att vi ska kunna skapa oss en uppfattning om behandlingen kan vara till hjälp för dig. I sådana fall kommer vi att ta kontakt med dig per telefon för en bedömningsintervju. En kort tid efter denna intervju meddelar vi dig om du uppfyller de kriterier vi har för deltagande och om du kommer att ingå i studien eller inte.

Studien är full och vi har därför stängt anmälan till studien för den här omgången. Om du önskar få uppdateringar kring liknande projekt i framtiden kan du anmäla dig här. 

För ytterligare information, kontakta oss!